21 Şubat 2011 Pazartesi

Umut Kırıntısı

Seversin birisini, belki de hep yanındadır; belki gülüşü alır seni bir yerlere götürür, bir irkilmeyle geri gelirsin, boğazın kurur, dilin dönmez olur, gözlerin düşer yerlere, yüzün ekşir, solar.
Bir sevdiğin vardır, sen ne kadar sevsen de seni sevmeyecek birisi, ve bunu ne kadar iyi bilsen de kandıramazsın kendini ve içinde hep bir umut kırıntısı vardır hep o umuda tutunursun batmamak için, o umut yakar seni parçalar ama çıkartıp atamazsın, korursun bir parçan gibi.
Bir sevdiğin vardır, belki de güzel gözleri vardır bakamadığın, korktuğun, kaçtığın, onsuz da yapamadığın ama hiç beklemediğin bir an bulur seni saklandığın yerden ve acıtır ta sol yanına kadar, ağlamak istersin o an hıçkıra hıçkıra yüreğinin yangınına yağmur gibi insin, söndürsün diye, tutarsın kendini o hiç bitmesini istemediğin acıyı tattıktan sonra, ama arı gibi gelir gider sızısı kalır.
Bir sevdiğin vardır, hiç kaybetmek istemediğin, kaybetmekten korktuğun, bulamadan sahiplendiğin, koruduğun, uğruna değerlilerini feda ettiğin, sevinince sevindiğin, kederlenince üzüldüğün....
Bir sevdiğin vardır bir umut kırıntısına tutunarak sevdiğin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

isminizi ya da mahlasınızı belirtmediğiniz sürece yorumlarınızın yayınlanmama ihtimali vardır.